Tel.:
Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd
Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd

wij zijn een fabriek van tegels in Foshan China.

Wij specialiseren ons in metrotegels meer dan 10 jaar.

Wij leveren ook andere soorten tegels, zoals ceramische muurtegels, ceramische vloertegels, mozaïektegels, de tegels van de porseleinvloer, keek het hout tegels.

Als u om het even welk verzoek van tegels hebt, gelieve met ons te contacteren.

 

Thuis

Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd

Een paar woorden over ons
China Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd
China Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
China Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
China Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
China Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5

Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd

De Foshanjla Keramiek is een professionele fabrikant om muurtegels en vloertegels met diverse grootte en kleuren te produceren. Wij hebben 2 fabrieken die afzonderlijk vloertegels produceren en de muurtegels, Onze maandelijkse capaciteit is 1, 000, 000m2 voor vloertegels en 200, 000m2 voor muurtegels. Onze bureau en muurtegelfabriek wordt gevestigd in Foshan China, die voor tegelsproductie, dichtbij aan Guangzhou en Shenzhen-haven zeer beroemd is, logistiek is zeer geavanceerd. Het is zeer geschikt voor het schikken van verzending, op tijd verzekerend geleverde goederen.

Wij hebben bijna 10 jaar van productieervaring, met geavanceerde productietechnologie en het perfecte waarborgsysteem, rond 80% van onze capaciteit heeft om overzee verkocht op de markt te brengen. Wij houden ons eerst aan het principe van „kwaliteit, de dienst eerst, voortdurende verbetering en innovatie om aan het klantenvereiste van ‚nul tekort, nul klachten‘ als onze kwaliteitsdoelstelling“ te voldoen.

 

De beloften van de Foshanjla Keramiek: Beste kwaliteit, concurrerende prijs en de uitstekende dienst. Onthaal aan JLA-Keramiek!

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : JLA

Aantal werknemers : >200

Jaarlijkse omzet : 7000000-15000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

Opgebouwd in 2012, zijn wij specialiized in het produceren van tegel bijna 10 jaar. 

bedrijfsdiensten

Wij hebben ons eigen ontwerpteam, specifiek om verschillende ideeën voor onze klanten aan te bieden, die onze cliënten helpen om het idee te krijgen voor het verfraaien van hun huis. 

Zoals u het weet, zijn wij gespecialiseerd in het uitvinden van individuele tegel. Wij keuren OEM en ODM goed.  En in tegenstelling tot andere fabrieken, is onze productietijd voor aangepaste Oder binnen 1 maand. 

Wij houden een groot pakhuis dat meer dan 550.000 sqms kan ondertussen houden. De levertijd voor voorraadartikelen is enkel 1-5days. 

Wat meer, wij is hebben lang-stern samenwerking-schip met 5 scheepvaartmaatschappijen, kregen wij meer dan 95%-de goederen op tijd aan onze cliënten diliveried. 

Sommige nieuwe klanten zijn ongerust gemaakt als de lading allen volgens hun requiments klaar is. Om geen zorg aan onze cliënten over te laten, kunnen onze klanten iemand sturen om de goederen in onze pakhuis en horlogeladingsgoederen te controleren. 

De terugbetaling zal door:sturen als quanlity niet zonodig zelfde is. 

Bedrijfteam

De productieafdeling omvat R&D, arbeiders op productielijn, QD. Zij zijn de oorzaak van het gehele proces van productie, en waarborg wij de toegelaten producten krijgen.

De ontwerpafdeling wordt onderhouden voor onze klanten, idee van het aanbiedingsontwerp van onze producten en scènegrafiek voor onze opnieuw verkopende cliënten. 

De financiële afdeling is verantwoordelijk de betaling en de terugbetaling. 

De verkoopafdeling is degenen om onze klanten te contacteren, Gecoördineerd met klanten en het bedrijf. Verzeker de vlotte vooruitgang van de orde.

Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd
Blok 10, Bouwd, Oostelijk District, Ceramische het Hoofdkwartierbasis van China, Nr 68, Jihua-het Westenweg, Nanzhuang-Stad, Chancheng-District, Foshan, Guangdong, China
Tel.:86-757-85335236
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Ceramische Muurtegels Leverancier. © 2019 - 2021 ceramic-walltiles.com. All Rights Reserved.