Tel.:
Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd
Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd

wij zijn een fabriek van tegels in Foshan China.

Wij specialiseren ons in metrotegels meer dan 10 jaar.

Wij leveren ook andere soorten tegels, zoals ceramische muurtegels, ceramische vloertegels, mozaïektegels, de tegels van de porseleinvloer, keek het hout tegels.

Als u om het even welk verzoek van tegels hebt, gelieve met ons te contacteren.

 

Thuis

Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd Fabrieksreis

 • lopende band

   

  Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd fabriek productielijn 0

  De producten van ons bedrijf hebben Ce, ISO en andere internationale certificatie. De producten worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Zuidoost-Azië, Australië en andere gebieden. Onze productielijncapaciteit volstaat ook, zowel in termen van productkwaliteit als leveringssnelheid aan de behoeften van onze klanten volkomen om te voldoen.

 • OEM / ODM

  Ons bedrijf heeft zijn eigen uniek team van ontwerpers voor de behoeften van verschillende soorten OEM & ODM klanten!
  Wij hebben meer dan 10 jaar van ervaring in OEM/ODM de diensten, met inbegrip van speciale productvormen, diverse kleuren, aanpasten de diensten, enz.

 • R & D

  Ons bedrijf heeft een afdeling van de productontwikkeling met een zeer sterk R&D-team, dat u van speciale muurtegels en vloertegels volgens uw speciale vereisten, met inbegrip van nieuwe vormen en kleuren kan voorzien. Wij bieden OEM/ODM-projecten voor vele landen, zoals de V.S., Filippijnen, Thailand, Vietnam, Australië, enz. aan

Contactgegevens
Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd

Contactpersoon: Mandy

Tel.: 86-13630179610

Fax: 86-757-8256-4310

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd
Blok 10, Bouwd, Oostelijk District, Ceramische het Hoofdkwartierbasis van China, Nr 68, Jihua-het Westenweg, Nanzhuang-Stad, Chancheng-District, Foshan, Guangdong, China
Tel.:86-757-85335236
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Ceramische Muurtegels Leverancier. © 2019 - 2021 ceramic-walltiles.com. All Rights Reserved.