Tel.:
China Ceramische Muurtegels fabrikant
Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd

Wij zijn een professionele fabriek die geïndividualiseerde tegels heeft geproduceerd en verkocht.
 

Thuis

Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd Fabrieksreis

 • lopende band

   

  Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd fabriek productielijn 0

  De producten van ons bedrijf hebben Ce, ISO en andere internationale certificatie. De producten worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Zuidoost-Azië, Australië en andere gebieden. Onze productielijncapaciteit volstaat ook, zowel in termen van productkwaliteit als leveringssnelheid aan de behoeften van onze klanten volkomen om te voldoen.

 • OEM / ODM

  Ons bedrijf heeft zijn eigen uniek team van ontwerpers voor de behoeften van verschillende soorten OEM & ODM klanten!
  Wij hebben meer dan 10 jaar van ervaring in OEM/ODM de diensten, met inbegrip van speciale productvormen, diverse kleuren, aanpasten de diensten, enz.

 • R & D

  Ons bedrijf heeft een afdeling van de productontwikkeling met een zeer sterk R&D-team, dat u van speciale muurtegels en vloertegels volgens uw speciale vereisten, met inbegrip van nieuwe vormen en kleuren kan voorzien. Wij bieden OEM/ODM-projecten voor vele landen, zoals de V.S., Filippijnen, Thailand, Vietnam, Australië, enz. aan

Contactgegevens
Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd

Contactpersoon: Mandy

Tel.: 86-13630179610

Fax: 86-757-8256-4310

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Foshan JLA Ceramics Co.,Ltd
Blok 10, Bouwd, Oostelijk District, Ceramische het Hoofdkwartierbasis van China, Nr 68, Jihua-het Westenweg, Nanzhuang-Stad, Chancheng-District, Foshan, Guangdong, China
Tel.:86-757-8256-4301
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Ceramische Muurtegels Leverancier. © 2019 - 2021 ceramic-walltiles.com. All Rights Reserved.